Startpaginabeheer

Heeft u de beschikking over een startpagina dochter dan heeft u daarmee vaak een aantal mogelijkheden. Ten eerste kunt u natuurlijk de pagina vullen met backlinks. Daar zijn startpagina’s uiteindelijk voor ontwikkeld. Daarnaast kunt u diverse andere onderdelen toevoegen aan uw dochterpagina. Widgets kunnen extra waarde toevoegen aan uw pagina.

Het is op een groot aantal sites mogelijk om een gebruiker aan te maken en vervolgens aan de slag te gaan met uw eigen dochterpagina. Nadat u links heeft geplaatst zult u de pagina ook zo nu en dan moeten updaten. Er zullen websites verdwijnen en nieuwe websites zullen in aanmerking komen voor een link. Als uw startpagina verouderde links bevat zal deze na verloop van tijd minder waarde krijgen. Regelmatig updaten is dus wel belangrijk.

U bent dus nooit echt klaar met uw startpagina. Het beheer van verschillende startpagina’s kan centraal worden gedaan wanneer u een eigen startpagina website samenstelt. Het doornemen van de pagina is een goed idee wanneer u er meer over wilt weten. Een eigen startpagina website geeft u meer controle over de situatie wanneer u met uw startpagina’s van anderen afhankelijk bent. Aan welke voorwaarden de startpagina’s dienen te voldoen dat bepaalt u helemaal zelf. Anderen kunnen hun eigen startpagina maken op uw site.

Een eigen website met dochterpagina’s geeft u de volledige controle over het voortbestaan van de site. Een eigen startpagina website biedt ook meer ruimte voor online geld verdienen. Denk daarbij aan de verkoop van backlinks. De betaling controleren en de link plaatsen doet het script vaak zelf zonder uw tussenkomst.
Free Web Hosting