Mobielvriendelijke advertentiewebsite maken

Een eigen marktplaats kan worden begonnen met een daarvoor gebouwd PHP script. U kunt een beheerpaneel bij het script vinden waarvan uit advertenties kunnen worden geplaatst en gewijzigd. Het scherm wordt gebruikt voor het plaatsen van een advertentie. Na het aanmaken van een advertentie kan een advertentie worden gewijzigd of verwijderd.

Het scheelt een hoop ontwikkeltijd wanneer u een reeds bestaand content management systeem voor advertenties websites aanschaft. Neem Een moderne marktplaats maken door wanneer u graag meer zou willen weten over een PHP script waarmee u snel een advertentie website de lucht in heeft. Een totaal nieuw script kan onmogelijk voor eenzelfde tarief gebouwd worden.

Over de geleverde ondersteuning zal er ook meer duidelijkheid zijn bij een kant en klaar script. Kennis van HTML en CSS is geenszins nodig. De juiste codes worden voor u aangemaakt nadat u het kleurschema heeft gekozen. Vanaf een centraal gelegen beheerpaneel kunt u de kleuren van uw website eenvoudig wijzigen.

Wilt u extra hosting aanschaffen bij het script, dan kunt u dat heel makkelijk aanvragen. Er wordt een direct bruikbaar SSL certificaat bij het script geleverd. Het toevoegen van een telefoonnummer en een website is per advertentie mogelijk. Voor deze extra opties kan een losse prijs gerekend worden. U kunt verschillende betaalgateways gebruiken.
Free Web Hosting