Portaalsite samenstellen info

Over het opzetten van een eigen startpagina website kunt u op deze pagina meer informatie vinden. Middels een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Waar het bij een startpagina grotendeels om gaat, zijn de links naar andere websites.

Startpagina’s zijn dan daarbij uitstekend inzetbaar voor linkbuilding. Er zijn diverse dochterpagina’s die dikwijls een eigen onderwerp hebben waarop een link kan worden toegevoegd. De pagina Eigen startpagina bevat meer informatie rondom het bouwen van een startpagina website met een PHP script. Het installeren is niet lastig.

Het installeren bestaat voor een groot deel uit het kopiëren van bestanden en het toevoegen van een database. Er is een afzonderlijk PHP script meegeleverd dat daarna de databasetabellen voor u aanmaakt en een beheerdersaccount voor u creëert. Het beheer van uw website kunt u na de installatie eenvoudig doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Men kan zich via uw website registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Hierbij mag men bovendien een subdomein kiezen. Het aantal startpagina’s dat zo kan worden aangemaakt, heeft geen maximum. U hoeft op uw webruimte geen mappen voor de subdomeinen te creëren. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Het script maakt het behoorlijk eenvoudig om een dochterpagina aan te passen. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Geld verdienen is op verschillende wijzen mogelijk met het script. Het verkopen van links is met het script simpel te doen. Er worden daarvoor diverse betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Daarbij zijn banners op een gemakkelijke wijze te toevoegen op uw website. Het plaatsen van een nieuwe banner is heel simpel.
Free Web Hosting