Een moderne portaalsite realiseren

Een startpagina website is tegenwoordig meer dan alleen maar een catalogus vol met links. Het is steeds vaker een optie om allerlei andere widgets toe te voegen aan een pagina. Zelf een startpagina website in elkaar zetten is daarbij te doen, namelijk met behulp van een statpaginascript. Wilt u meer over een dergelijk script weten, dan is het slim om Goede startpagina door te nemen. U kunt op die pagina een link vinden waarmee u aan een betaalbaar startpaginascript kunt komen.

U krijgt met het startpaginascript uitgebreid de optie om geld te verdienen. Backlinks verkopen wordt met het startpaginascript makkelijk gemaakt. Met behulp van het beheergedeelte is het uiterst gemakkelijk om het bedrag in te stellen dat u voor een link vraagt. Het script is voorzien van een handleiding waarin u leest hoe u dit allemaal kunt doen.

Een banner rotator zorgt ervoor dat banners geroteerd kunnen worden. Bovendien kunt u custom code invoeren voor een banner. De handleiding van het script vertelt u wat u daarvoor moet doen.

Startpagina’s zijn uitermate uitstekend voor linkbuilding. Een afzonderlijke startpagina zal meestal rondom een bepaald thema zijn opgebouwd. Een dochterpagina krijgt een eigen subdomein toegewezen. Tijdens het maken van een nieuwe startpagina kunt u het gewenste subdomein invoeren. Op deze verstandige zijn de startpagina’s rondom een bepaalde zoekterm te bouwen. Binnen iedere rubriek op een startpagina is nog een aparte tekst toe te voegen rondom relevante zoektermen.

Op deze pagina kon u het reeds eerder lezen. Het is mogelijk om extra widgets aan de dochterpagina’s toe te voegen. In eerste instantie is het niet ingewikkeld om het meest recente nieuws toe te voegen. Een andere mogelijkheid is een weerkaartje toevoegen. Met behulp van het script is zoiets snel toe te voegen. Verstand van programmeren is geenszins noodzakelijk. Wilt u de kleuren van een startpagina veranderen dan is dat ook zo geregeld.
Free Web Hosting