Portaalsite beginnen informatie

Daarnaast krijgt iedere startpagina een eigen subdomein toegewezen. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. De aanvraag koppelen met de correcte dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. Zo krijgt de bezoeker de dochterpagina te zien die bij het subdomein hoort. U hoeft dus zelf niet te puzzelen met PHP code. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Het systeem installeren is niet moeilijk. Het PHP inlogsysteem van de beheeromgeving is daarnaast veilig in elkaar gezet.

De gebruikersinvoer wordt op geldigheid gecontroleerd door het startpagina script. Moedwillig schade aan uw startpagina website doen wordt zo een stuk lastiger. Het is belangrijk dat uw startpagina website voldoende beveiligd is. Er zijn voldoende scripts te kopen waardoor u niet meer zelf PHP code hoeft te schrijven. In het geval dat u nieuwsgierig bent geworden, kunt u Een nieuwe startpagina website ontwikkelen eens doornemen. U kunt daarmee een flinke hoeveelheid tijd besparen. Met een al bestaand startpagina script kunt u direct werken aan de inhoud van uw website.

Het script zorgt ervoor dat het beheer enorm simpel is. Het script dient op uw webruimte geplaatst te worden. Bij een bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser.
Free Web Hosting