Professioneel een moderne portaalwebsite beheren

U kunt heel makkelijk links verkopen wanneer u in het bezit van een eigen startpagina website bent. De link zal direct na de online betaling worden geplaatst. Het is verder mogelijk om de websitebeheerder een retourlink te laten betalen.

Met behulp van affiliate banners kunt u heel gemakkelijk iets bijverdienen aan uw startpagina website. Een andere manier van extra inkomsten genereren is met de verkoop van backlinks te realiseren. U kunt online voor de backlink betalen.

Een eigen startpagina website runnen is een andere optie. Met een daarvoor bedoeld PHP script kunt u gemakkelijk een eigen startpagina website realiseren. Meer informatie daarover is te vinden op eigen startpagina. Voor dat script kunt u online betalen. Zodra u de betaling verricht heeft, kunt u direct het PHP script downloaden.

Per link op uw website wordt bijgehouden hoe vaak erop is geklikt. Het PHP script laat precies zien hoe vaak er op elke link is geklikt. U kunt backlinks op strategisch goede posities plaatsen.

Wilt u een eigen startpagina site bouwen? Met een PHP script die ik u graag aanraad kunt u heel gemakkelijk een dergelijke website opzetten. Het is niet nodig om zelf een PHP script te maken. Met een reeds bestaand script kan dat namelijk heel makkelijk. U kan een betere waardering verkrijgen wanneer u gebruikmaakt van startpagina websites. U kunt een startpagina website indelen in diverse dochterpagina’s. U kunt meerdere rubrieken toevoegen aan een startpagina waarbij iedere rubriek een deelthema omvat. Een eigen startpagina opzetten is gratis te doen op verschillende Nederlandstalige websites.
Free Web Hosting