Bouw uw eigen startpagina

Een eigen startpagina kunt u op verschillende websites maken. Doorgaans is het maken van een eigen startpagina kosteloos. Vaak komt uw dochterpagina op een apart subdomein te staan. Ook aan gebruik maken van het subdomein zitten dus geen kosten verbonden.

De website Startpagina.nl zal de bekendste zijn. Gerelateerde links staan doorgaans bij elkaar. Voor ieder onderwerp kan men een categorie aanmaken op de dochterpagina. Onder elkaar zet men dan in de rubriek de links met raakvlakken. Dit is voor de bezoeker fijn. Tevens kunnen zoekmachines gemakkelijker zien waar de links over gaan. Gebruik veel zoekwoorden in uw titels.

Het creëren van uw eigen startpagina website zonder programmeerkennis behoort ook tot de mogelijkheden. Op de website Wat is een startpaginascript? is daar meer informatie over in te winnen. U kunt geld met uw startpagina verdienen. U kunt uw producten aan de man brengen door middel van banners. Affiliate marketing kan ook prima worden gedaan op ee startpagina. Maar er zijn tevens voldoende mensen die voor een link willen betalen. Bijvoorbeeld 20 links voor 20 euro.

Door startpagina’s kunnen uw andere sites beter worden gevonden in zoekmachines. Nog beter is wanneer u een startpaginascript gebruikt.
Free Web Hosting