Het samenstellen van een eigen portaalsite

Voor linkbuilding maakt men nog veel gebruik van startpagina websites. Voor linkbuilding wordt er dan ook veel gebruik geschreven van startpagina websites. U kunt zelfs Nederlandse scripts aanschaffen die u helpen bij het maken van uw eigen startpagina website. Wilt u daarover meer lezen, dan is de pagina Eigen startpagina een uitstekend startpunt. Daar vindt u meer informatie over het aanschaffen van een startpaginascript.

Voor het verdienen van geld is een uitermate goed script. Het bevat functies waardoor u eenvoudig links kunt verkopen. U kunt erg eenvoudig de prijs van een backlink opgeven in het beheeromgeving van het startpaginascript. Dit en meer is middels het beheerpaneel te regelen.

Een banner rotator zorgt ervoor dat banners geroteerd kunnen worden. Wilt u code voor een affiliate banner toevoegen, dan is dat niet zo lastig. De handleiding van het script vertelt u wat u daarvoor moet doen.

Voor linkbuilding zijn startpagina’s zeer handig. Meestal heeft een afzonderlijke startpagina een eigen thema. Er is per afzonderlijke dochterpagina een subdomein te koppelen. Het gewenste subdomein kan gedurende het toevoegen van de startpagina worden opgegeven. En zo kan zelfs het subdomein rondom bepaalde zoektermen worden ingericht. Binnen iedere categorie op een startpagina is nog een aparte tekst toe te voegen rondom belangrijke zoektermen.

We brachten u er eerder al van op de hoogte. Allerlei extra componenten zijn er naast links toe te voegen aan een startpagina. Er is bijvoorbeeld een widget waarmee het laatste nieuws op een dochterpagina te zien is. Verder een poll is eenvoudig geplaatst. Zoiets kunt u met het script simpel plaatsen op 1 of meer dochterpagina’s. U hoeft niets over websites ontwikkelen te weten. Wilt u de kleuren van een startpagina veranderen dan is dat ook zo geregeld.
Free Web Hosting