Beheer uw website

Vandaag de dag zijn er genoeg CMS pakketten beschikbaar. Een CMS systeem voegt meestal een beheergedeelte toe aan uw site. Door de juiste gebruikersnaam en het goede wachtwoord in te voeren, krijgt u toegang tot dit beheergedeelte. De gegevens voert u doorgaans als eenvoudige tekst zonder opmaak in. Het CMS systeem zorgt dan dat het in de juiste opmaak verschijnt op de site.

Voor het gebruik van het CMS systeem hoeft u geen verstand te hebben van HTML of programmeren. De technische kant van het verhaal daar hoeft u zich niet mee bezig te houden. U kunt best even bezig zijn met het maken van uitstekende content. Technische belemmeringen leiden dan te veel af. Is het ook niet uw vakgebied, dan is dat al helemaal zonde.

Er wordt online veel gezegd en geschreven over CMS pakketten. Zo komt u via de link CMS betekenis bij een website terecht omtrent CMS systemen. Het zal met een CMS pakket over het algemeen niet zo vaak meer nodig zijn om wijzigingen in de bestanden op uw webhosting pakket aan te brengen. Ook afbeeldingen hoeft u niet meer via een FTP programma te uploaden.

In veel gevallen zal ook een database aangemaakt moeten worden op de server. Houd de inloggegevens van deze database bij de hand. Na verloop van tijd zal het installatieprogramma om deze gegevens vragen.
Free Web Hosting