Uw Nederlandse startpagina maken

Misschien heeft u op andere websites al eens een startpagina aangemaakt. En zit u nu na te denken om uw eigen startpagina website te beginnen. Uiteraard kan dat. Deze optie is er ook op het moment dat u helemaal geen verstand van websites maken heeft. U kunt dat doen met behulp van een PHP script. Via het artikel Startpaginascript kunt u het ook lezen. Wat u nodig heeft is een startpagina script. Voor een paar tientjes heeft u al zo een handig startpagina script. Er is een beheeromgeving waarmee u links aan de startpagina’s toevoegt.

U kunt gebruikersregistratie open zetten, zodat anderen een dochterpagina aan kunnen maken. Door eenvoudigweg een instelling te wijzigen zet u het aanmeldformulier open. Het aanmelden van een nieuwe gebruiker kan door een registratieformulier in te vullen. Via het account dat wordt aangemaakt kan iemand inloggen en startpagina’s aanmaken.

Verder is de mogelijkheid om een betaalde link toe te voegen er. De link wordt meteen na de betaling geplaatst. Het aanmaken van een eigen startpagina is dan niet nodig. De link kan worden toegevoegd aan een startpagina die reeds bestaat of aan de voorpagina van uw website. Er kunnen verschillende prijzen hiervoor worden ingesteld. Een uitstekende keuze op het moment dat u alleen een link wilt en geen tijd heeft voor een nieuwe startpagina maken.

Ook kunt u op uw dochterpagina andere componenten naast links plaatsen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de weersverwachting voor de komende weer te tonen. Van diverse websites kunt u het nieuws inladen en in uw eigen layout tonen. Zo voegt u op verschillende wijzen weer extra waarde toe aan uw startpagina. U kunt de verschillende dochterpagina’s hun eigen subdomein geven. Via dit subdomein kan een bezoeker snel navigeren naar een specifieke dochterpagina. Alle dochterpagina’s worden in een lijst opgenomen. Zodat de zoekmachines de dochterpagina’s zullen vinden en indexeren.
Free Web Hosting