Je eigen website laten maken

Het maken van een eigen website is eenvoudig met een CMS systeem. Via een CMS systeem beheert u de inhoud van uw site in een beheerpaneel. Een aanpassing is direct aan de voorkant van uw website te zien. Heeft u geen HTML kennis, dan is een CMS pakket voor u een uitstekend oplossing.

Wijzigingen zijn met behulp van het beheergedeelte eenvoudig door te voeren. Ziet u het wel zitten een dergelijke tool in gebruik te nemen? De pagina voorziet u van meer informatie. Een CMS pakket is middels die pagina gemakkelijk aan te schaffen. Het beheer van uw site is via deze tool gemakkelijk te doen. U heeft dan geen webdesigner nodig voor het maken van de layout. Maar u kiest een meegeleverde layout van het CMS pakket.

Andere gebruikers zijn middels de beheergedeelte eenvoudig aan te maken. U kunt zo samen bouwen aan de site. U kunt het zo instellen dat de ene gebruiker wel rechten krijgt om iets aan te passen en de andere gebruiker niet. U kunt het pakket op een simpele verstandige installeren op uw webruimte. Ondersteuning voor PHP is wel vereist. Het toevoegen van een database moet bovendien mogelijk zijn. In het geval dat gewenst kan er voorbeeld data worden geïnstalleerd.

Het weergeven van banners op uw site is ook eenvoudig te doen. Het systeem is zo opgezet dat de banner kunnen worden afgewisseld. Daarbij hoeft u zelf geen PHP code te bouwen. Het systeem is al van deze functionaliteit voorzien. U kunt zoekwoorden instellen per pagina. Uw website wordt dan door Google aan de juiste zoekwoorden gekoppeld. U stelt dit via het beheerpaneel op eenvoudige wijze in.
Free Web Hosting