Makkelijk een nieuwe startpagina site ontwikkelen

Met een startpagina website kunt u op verschillende manieren inkomsten genereren. Een interessante mogelijkheid is het verkopen van backlinks Zodra er is betaald, wordt de link door het script toegevoegd zonder uw tussenkomst. Langs deze weg is een passief inkomen op te bouwen. Juist in mindere tijden, zou u in zo een script moeten investeren om een buffer op te bouwen.

Via het beheerpaneel zijn alle zaken rondom uw website eenvoudig aan te passen. Zo kan daar de prijs van een nieuwe link worden ingesteld. En de algemene kleurstelling van uw website kunt u daar veranderen. U kunt daar ook de gebruikers beheren in een apart beheerscherm. Betaalmethoden zijn er voor zowel Nederlandse als Belgische bezoekers. Is er een link toegevoegd aan uw website door iemand? Het is dan mogelijk om contact met de persoon op te nemen en nog meer links te verkopen.

Het bezoeken van Beheer snel een eigen portaal site is aan te raden als u benieuwd bent geworden naar zo een script. Als u de link op die pagina volgt, komt u uiteindelijk op een productpagina van de aanbieder. Wel wordt er een bedrag gevraagd en hiermee heeft u een multi domein licentie. Ook hier kan eenvoudig via Mollie worden betaald. U kunt straks dezelfde betaalmethoden aanbieden als die waarmee u kunt betalen voor het startpagina script.

Men kan zich via de website aanmelden als beheerder van een eigen startpagina. Wanneer het formulier is ingevuld, zal een account voor de nieuwe beheerder aangemaakt worden. Hiermee kan worden ingelogd in de omgeving om een eigen startpagina aan te maken. Op een later moment kan weer worden ingelogd om de startpagina aan te passen. Ook is het plaatsen van een banner een fluitje van een cent. De beheeromgeving maakt dit gemakkelijk. U maak een bannergroep aan en kunt daar diverse banners aan koppelen. Vervolgens worden de banners automatisch afgewisseld.
Free Web Hosting