Een eigen portaalsite samenstellen

Wilt u zelf een startpagina website beginnen, dan heeft u geluk. Dit artikel kan u op weg helpen. Backlinks vormen een belangrijk onderdeel van startpagina websites. De links zijn per onderwerp gecategoriseerd. U zult diverse dochterpagina’s op een dergelijke website aantreffen. Zo zal de dochterpagina grotendeels links over dat ene onderwerp bevatten.

Het zelf bouwen van een startpaginascript is een mogelijkheid. Maar realiseert u zich dat dit best tijd kan kosten. Een kant en klaar startpagina script gebruiken is een andere mogelijkheid. Daarover is op de pagina Portaalsite ontwikkelen info meer te lezen. Een kant en klaar startpaginascript zorgt ervoor dat u zelf geen PHP script meer hoeft te ontwikkelen. Wat u naast het script nodig hebt, is hosting en een eigen domein.

U heeft de beschikking over uw eigen startpagina website vanaf het moment dat het script klaar is met de installatie. Men kan zich aan de voorkant van de site registreren voor het maken van een eigen startpagina. Het account wat met registratie kan worden aangemaakt, kan men gebruiken om de eigen startpagina’s te beheren. Een aantal widgets kunnen aan de dochterpagina’s worden toegevoegd. Men mag zelf een subdomein kiezen bij het plaatsen van een nieuwe dochterpagina. Tevens kunnen de relevante gegevens voor de zoekmachines zoals Google worden ingevoerd.

Gaat u het script kopen waarover wordt gesproken in het artikel waar we naartoe verwijzen? Ook kunt u per categorie de meta zoekwoorden en meta beschrijving invoeren met behulp van het startpagina script. Het script kan zeer handig zijn op het moment dat u iets doet met linkbuilding. U heeft de optie om tekst met belangrijke zoekwoorden aan te maken bij een rubriek. Het terugverdienen van de kosten die u met het script heeft, is behoorlijk eenvoudig. Het verkopen van links wordt door het script gefaciliteerd. Verder is het toevoegen van banners op uw site vrij eenvoudig. Het toevoegen van banners is met behulp van het beheerpaneel gemakkelijk te doen. Het is ook een mogelijkheid om verschillende banners af te laten wisselen.
Free Web Hosting