Bouw eenvoudig uw site

Voor het maken van een eigen website is het slim een beheertool te gebruiken. Zo een tool wordt een content management systeem genoemd. Meer over een voortreffelijke website beheer tool vindt u op Uw website beheren met een CMS pakket. Na het aanschaffen van het CMS systeem kan het direct op uw webhostingpakket worden geïnstalleerd.

Net na het overzetten van de bestanden kunt u de website bezoeken, zodra het installatiescript wordt gestart. Gedurende de installatie kunt u de algemene gegevens van uw zakelijke website voor de zoekmachines instellen. Daarnaast heeft u de optie om een beheeraccount aan te maken. Met behulp van dit account zijn in de beheerpaneel beheerderstaken uit te voeren.

Het is geen enkel probleem om een formulier aan uw site toe te voegen. Uit welke velden een formulier bestaat, bepaalt u volledig zelf. U kunt zo makkelijk verschillende formulieren aanmaken op uw site. Bij elk veld kunt u aangeven of het gaat om een noodzakelijk veld. Via e-mail ontvangt u de ingezonden formulieren. Het e-mailadres is daarnaast per afzonderlijk formulier in te stellen in de beheeromgeving. Wilt u de verschillende formulieren dus op verschillende e-mailadressen ontvangen, dan is dat makkelijk te doen.

Producten en diensten kunt u eenvoudig verkopen met behulp van uw zakelijke website. Men kan bestellen en betalen middels uw website. De klant kan eventuele digitale producten meteen downloaden nadat hij heeft betaald. Het enige wat u zelf hoeft te doen is de betaalkoppeling instellen. Daarnaast met behulp van de e-mail ontvangt de klant eventueel een download link naar digitale producten. Onderdelen van deze e-mail kunt u via de beheeromgeving naar eigen wens aanpassen. Dat is verder met veel andere teksten op uw website mogelijk. Voordat u het CMS pakket koopt is er de optie om een demo omgeving te bekijken.
Free Web Hosting