Realiseer snel een nieuwe startpagina site

Heeft u geen eigen product dan zou u producten van anderen online kunnen verkopen. Verkoopt u een product, dan ontvangt u daarvoor een commissie. Aanmelding hiervoor is bij een aantal affiliate netwerken mogelijk. U kunt bijvoorbeeld eenvoudig affiliate links en banners plaatsen op een startpagina website. Lees verder als u daar graag meer over weet.

U kunt online meer hierover lezen. De pagina Startpaginascript inloggen uitloggen vertelt u bijvoorbeeld meer over een eigen startpagina website. Er zijn betaalbare scripts verkrijgbaar die u daarbij ondersteunen. Het is dan niet meer nodig om zelf een script te maken. Meestal zit er een apart installatiescript bij, zodat het niet lastig is om het aan de praat te krijgen.

Ook kunt u linkbuilding aanbieden via uw startpagina website. Dit is met een bestaand script uiterst eenvoudig te realiseren. Men zal de betaling bij een kant en klaar script doorgaans direct online kunnen doen via een betaalkoppeling. Welk tarief u voor linkplaatsing rekent, is eenvoudig in te stellen in het beheergedeelte. Het formulier waarmee men een link kan aanmelden is vanaf elke startpagina gemakkelijk op te vragen.

Het is niet lastig om het zo in te stellen dat banners worden afgewisseld. U kunt verschillende banners toewijzen aan een bepaalde plek op uw website. Verder kunt u natuurlijk eigen banners op uw website weergeven. Ook als u een Google Adsense blokje wilt toevoegen aan uw startpagina website, dan is dat mogelijk. Variëren en kijken wat het beste voor u werkt, is dus prima mogelijk.

U hoeft niets van websites maken te weten om gebruik te kunnen maken van het PHP script. Het is zo in elkaar gezet dat ook mensen zonder verstand van websites bouwen toch met het script kunnen werken. U kunt meteen gebruik maken van subdomeinen zonder folders op de webhosting aan te maken voor de subdomeinen.

De bezoeker zal een melding te zien krijgen wanneer hij ongeldige gegevens in een formulier op uw website invult. De formulieren zijn uitgerust met een aantal methoden om spam te detecteren en tegen te houden.
Free Web Hosting