Portaalsite opzetten informatie

Over het opzetten van een eigen startpagina website kunt u op deze pagina meer informatie vinden. Middels een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Een startpagina script is niet duur. Backlinks vormen een relevant deel van de startpagina website.

Dit maakt startpagina’s enorm interessant voor off-page SEO. De optie om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. De pagina Eigen startpagina bevat meer informatie rondom het bouwen van een startpagina website met een PHP script. De installatie is in een handomdraai gedaan.

De installatie zal voor een aanzienlijk gedeelte uit bestanden overzetten en het plaatsen van een database bestaan. Er wordt een beheerdersaccount aangemaakt door een afzonderlijk installatie script. Met het door de installatie script aangemaakte account kunt u makkelijk uw startpagina website beheren.

Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich registreren op de startpagina website. Men mag het subdomein kiezen, op voorwaarde dat deze nog vrij is. Er zit geen limiet aan het aantal startpagina’s dat uw website mag bevatten. Er hoeven geen folders voor de subdomeinen te worden aangemaakt. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Via het beheergedeelte past men een dochterpagina enorm simpel aan. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

U krijgt met het script de optie om geld te verdienen. Dat kan met het startpaginascript op verschillende manieren. U kunt in eerste instantie links verkopen op uw website. Er worden daarvoor diverse betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Een andere optie is het plaatsen van banners. U kunt bovendien affiliate banners aanmaken of een Google Adsense blokje.
Free Web Hosting