Beheer linkpagina

Een deel van de CMS pakketten is uitsluitend bedoeld om een bepaald type website te bouwen. Een voorbeeld van een dergelijk systeem is het startpagina script. Met een startpagina script zult u vooral bouwen aan een startpagina website. Voor het maken van een reguliere website kunt u beter een ander CMS systeem gebruiken.

U kunt meerdere startpagina’s op uw website eenvoudig aanmaken met het startpagina script. Een uniek subdomein is te koppelen aan iedere individuele startpagina. Daarbij is het zo geregeld dat u niet elk subdomein in uw DNS server hoeft toe te voegen. De pagina Eigen startpagina bevat nuttige informatie voor wanneer u graag meer zou willen weten. Een startpagina script wordt vaak zeer betaalbaar aangeboden. Met het script heeft u in een handomdraai uw eigen startpagina website samengesteld. Alle elementen zijn gemakkelijk te wijzigen. Een nieuw account kan door gebruikers worden aangemeld via het registratieformulier. Na het inloggen met dit account kan een gebruiker in de beheerdersomgeving hun eigen startpagina’s beheren.

De op de startpagina gebruikte kleuren kunnen door de gebruiker heel eenvoudig worden gewijzigd. Ook kan de beheerder de kleuren van de rubrieken wijzigen. Een pagina beheerder heeft ook de mogelijkheid om per rubriek andere kleuren te kiezen. Het is zo mogelijk om de nadruk op bepaalde rubrieken te leggen. Uit commercieel oogpunt is dat interessant.

U kunt met het script geld verdienen. U verkoopt dan backlinks op uw startpagina website. Daarbij kan de aanmelder een dochterpagina kiezen en de gewenste rubriek. Een koppeling met de betaalprovider zorgt ervoor dat u betalingen kunt ontvangen. Als de betaling is gelukt wordt de link door het startpagina script automatisch aan uw website toegevoegd. Het startpagina script brengt u per e-mail op de hoogte als er een betaalde link is toegevoegd. Omdat de link door het script al is geplaatst, hoeft u verder geen actie te ondernemen.
Free Web Hosting