Maak uw eigen startpagina

Er is een kans dat u reeds op een bestaande website eens een dochterpagina heeft samengesteld. Het kan zijn dat u ook graag een eigen startpagina website wilt runnen. Deze mogelijkheid is er ook voor u. Ook voor mensen zonder kennis van websites maken is dit mogelijk. Dat is eenvoudig te realiseren via een PHP CMS script. Via de link naar de pagina Eigen startpagina komt u aan meer informatie. Een startpagina script is doorgaans in PHP gebouwd. Een dergelijk script is niet heel duur. Er is een beheergedeelte waarmee u links aan de startpagina’s toevoegt.

U kunt de website zo instellen dat het zelf aanmaken van een startpagina voor bezoekers mogelijk is. Door eenvoudigweg een instelling te wijzigen zet u het aanmeldformulier open. Staat gebruikersregistratie aan dan kan de bezoeker via een formulier zich aanmelden. Via het account dat wordt aangemaakt kan iemand inloggen en startpagina’s aanmaken.

Ook kan men een betaalde link toevoegen aan uw website. Plaatsing wordt direct na de betaling gedaan. Een eigen startpagina maken is dan niet meer nodig. Men kan kiezen tussen een link toevoegen aan de homepage of aan een gewone dochterpagina. Hiervoor kan men afzonderlijk de prijs instellen. Wilt u geen startpagina aanmaken, maar slechts een link toevoegen dan is dit een prima keuze.

Het is mogelijk om diverse andere componenten toe te voegen aan uw dochterpagina. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de weersverwachting voor de komende weer te tonen. Met een knop op uw startpagina kunt u bijvoorbeeld de aandacht trekken naar een bepaalde website. U kunt op deze wijze extra waarde toevoegen aan uw verschillende startpagina’s. U kunt de diverse dochterpagina’s hun eigen subdomein geven. Een specifieke startpagina is via dat subdomein te bezoeken. Alle dochterpagina’s worden in een lijst opgenomen. Zodat de zoekmachines de dochterpagina’s zullen vinden en indexeren.
Free Web Hosting