Begin uw eigen portaalsite

Over het opzetten van een eigen startpagina website kunt u op deze pagina meer informatie vinden. Een startpagina script geeft u de optie om een startpagina website te maken. Voor niet veel geld kunt u al een startpagina script in uw bezit hebben. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Startpagina’s zijn dan verder prima inzetbaar voor linkbuilding. De optie om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. Met behulp van het artikel Uw moderne startpagina website ontwikkelen kunt u informatie vinden over een startpagina script dat gemakkelijk is in het gebruik. De installatie is in een handomdraai gedaan.

Het overzetten van de bestanden en een database toevoegen beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. Een apart PHP script maakt daarna voor u de database tabellen aan. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Voor een eigen startpagina samenstellen kunnen bezoekers zich op uw website registreren. Men mag bij het plaatsen van een startpagina opgeven op welk subdomein de startpagina moet komen te staan. Verder is er geen maximum op het aantal startpagina’s dat kan worden gemaakt. Op de server hoeven geen mappen te worden gecreëerd voor subdomeinen. De link tussen het subdomein en de juiste dochterpagina wordt door het script gelegd. Men kan middels de beheeromgeving simpel een dochterpagina updaten. Er verdwijnen links en er komen nieuwe links bij.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Dat kan met het startpaginascript op verschillende manieren. U kunt in eerste instantie links verkopen op uw website. Er worden daarvoor diverse betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Daarbij plaatst u behoorlijk gemakkelijk banners op uw site. Het is heel gemakkelijk om een affiliate banner te plaatsen.
Free Web Hosting