Realiseer een nieuwe startpagina website

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. Een startpagina website bouwen is eenvoudig middels een daarvoor bedoeld script bedoeld. Een startpagina script is niet duur. Er zullen een hoop links op een dergelijke website te vinden zijn.

Startpagina’s zijn dan daarbij uitstekend inzetbaar voor linkbuilding. Er zijn diverse dochterpagina’s die dikwijls een eigen onderwerp hebben waarop een link kan worden toegevoegd. De pagina Eigen startpagina bevat meer informatie rondom het bouwen van een startpagina website met een PHP script. De handelingen die nodig zijn om het startpaginascript aan de praat te krijgen, worden in de handleiding duidelijk omschreven.

Het installeren bestaat voor een groot deel uit het kopiëren van bestanden en het toevoegen van een database. De database tabellen zullen daarna aangemaakt worden door een afzonderlijk installatie script. Met het door de installatie script aangemaakte account kunt u eenvoudig uw startpagina website beheren.

Men kan zich via uw website registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Men mag bij het plaatsen van een startpagina opgeven op welk subdomein de startpagina moet komen te staan. Het aantal startpagina’s dat zo kan worden aangemaakt, heeft geen maximum. U hoeft op uw webruimte geen mappen voor de subdomeinen te creëren. De link tussen het subdomein en de juiste dochterpagina wordt door het script gelegd. Het script maakt het behoorlijk gemakkelijk om een dochterpagina aan te passen. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Geld verdienen is op verschillende manieren mogelijk met het script. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Er kan op diverse manieren worden betaald voor een link. Daarbij zijn banners op een gemakkelijke wijze te toevoegen op uw website. Een nieuwe banner toevoegen is heel gemakkelijk te doen.
Free Web Hosting