Een website bouwen

Als beginnende ondernemer is het goed om online gevonden te kunnen worden. Heeft uw bedrijf geen website, dan bestaat uw bedrijf niet voor veel mensen. Het is zonde wanneer u wel bezig bent aan een site, maar aanloopt tegen technische problemen. Aangeraden wordt om CMS software te gebruiken voor het beheer van uw site.

Een CMS pakket handelt de technische randzaken die bij een eigen website komen kijken af. U kunt zich 100% focussen op website content. De kans is groot dat u de CMS software kunt uitbouwen met eigen functies. Hiervoor kan eventueel externe expertise ingehuurd worden. Maar dit kan altijd in een latere fase.

Als starter is het belangrijk om snel online te zijn. Helemaal wanneer het gros van uw klanten u via het internet moet vinden. Om meer te leren over CMS systemen kunt u Uw nieuwe website samenstellen eens doornemen. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.

Het allerminst gunstig is het wanneer bij het surfen naar uw website een pagina verschijnt met de melding dat het domein staat geparkeerd bij uw provider. Het is dan nog beter om een site neer te zetten die maar uit 1 pagina bestaat. Op andere sites wat links naar uw eigen site plaatsen, bijvoorbeeld op een startpagina, zorgt ervoor dat uw site bekend raakt bij Google. U maakt dan in ieder geval een goede start om later te werken aan wat hogere posities, als u dat wilt.
Free Web Hosting