Beheer van uw startpagina

U kunt hulp van een startpaginascript gebruiken als u een online overzicht van links wilt maken. Een aantal websites bieden u gratis de mogelijkheid om een eigen startpagina te maken. Zo nu en dan uw startpagina up-to-date maken is dan wel iets wat erbij komt kijken. Het is zaak dat niet meer werkende links verwijderd worden. Plaats zo nu en dan wat nieuwe links.

Een dochterpagina wordt vaak omtrent een bepaald onderwerp ingericht. Op de startpagina kunt u rubrieken aanmaken om het geheel verder op te splitsen in deelonderwerpen. Voor een startpagina over sport kunt u dan deelonderwerpen maken zoals balsport, atletiek, enzovoorts.

Soms worden er op uw nieuwe startpagina advertenties weergegeven. Wilt u dat niet dan kunt u ze laten verwijderen. Hiervoor betaalt u een gering bedrag. Het laten weghalen van de advertenties is niet noodzakelijk. Uiteindelijk is het aan uzelf of u ze weg laat halen. Het is een goed idee om ook videomateriaal aan uw pagina toe te voegen. Hiermee onderscheid u zich enigszins. Handige tips vindt u ook in het artikel Een nieuwe startpagina samenstellen.

De meeste paginabeheerders zetten immers alleen maar links op hun startpagina. Een eigen startpagina website beginnen is uiteraard ook een prima plan. Daarmee neemt u zelf het heft in handen. Hiermee bouwt u een garantie in. Bij andermans website weet u immers niet hoe lang een startpagina blijft bestaan.
Free Web Hosting