Uitgebreide advertentiewebsite bouwen

Met een daarvoor gebouwd PHP script kunt u heel makkelijk een eigen marktplaats beginnen. Samen met het script kunt u een beheerpaneel vinden waarmee advertenties zijn te plaatsen en te wijzigen. U gebruikt het beheerscherm om een advertentie aan te maken. Zodra een advertentie aangemaakt is, kunt u deze achteraf nog bewerken.

Het zal een hoop tijd schelen wanneer u een bestaand advertentie script koopt. Wilt u meer weten over een kant en klaar script voor het samenstellen van uw eigen marktplaats, dan kunt u marktplaats script kopen raadplegen. Er is een kleine kans dat er een geheel nieuw script kan worden ontwikkeld voor dezelfde prijs.

Bij een reeds bestaand marktplaats CMS script zal er ook meer duidelijkheid zijn over de geleverde support. Hoewel het mogelijk is om zelf het template met HTML uit te breiden, is dergelijke kennis niet noodzakelijk. De opmaakcodes worden genegeerd nadat u de kleuren voor uw website heeft gekozen. Via een centraal scherm kunt u de kleuren van de website wijzigen.

Zou u extra hosting bij het script willen afsluiten, dan is dat heel eenvoudig aan te vragen. Daar is een SSL certificaat bij inbegrepen, zodat uw script ook over een veilige verbinding verloopt. Per advertentie kunnen een website en een telefoonnummer worden vermeld. U kunt voor de diverse opties verschillende bedragen rekenen. Daarbij is het mogelijk om verschillende betaalproviders te gebruiken.
Free Web Hosting