Startpagina beheer

Misschien wilt u meer gaan ondernemen via het internet. De vindbaarheid van uw website kan worden vergroot door links aan te maken naar uw site op een aantal eigen startpagina’s. Een complete website met dochterpagina’s die naar uw eigen website linken, is ook een goed idee. Uiteraard is het mogelijk om beide mogelijkheden in te zetten. Op een aantal websites die u online kunt vinden is het mogelijk om zonder extra kosten een startpagina samen te stellen.

Hoe lang uw pagina blijft voortbestaan is dan wel onbekend. Wanneer de beheerder vindt dat uw startpagina niet bij zijn website past, kan hij uw startpagina offline halen. Het komt voor dat er een minimum aantal links moet worden toegevoegd op uw dochterpagina. Voldoet uw pagina niet aan die voorwaarde, dan kan deze op een bepaald ogenblik worden verwijderd.

Meer over het aanmaken van een startpagina is te lezen op de pagina Een mooie startpagina bouwen. Tevens vindt u er verwijzingen naar andere artikelen hierover. Online is onderscheidend zijn van groot belang. U moet de aandacht van de bezoeker naar uw pagina zien te trekken. Naast links kunt u de startpagina interessanter maken met informatieve teksten en afbeeldingen.

Het is ook mogelijk een hele startpagina website samen te stellen. U heeft dan de volledige controle over alle pagina’s van de site. Het is in dat geval niet mogelijk dat een ander een dochterpagina weghaalt. Het kan zomaar zijn dat u juist veel tekst en video’s op uw startpagina wilt plaatsen. En slechts een handjevol links. Dan gaat u de 30 links niet halen. Een minimumeis qua aantal links die regelmatig voorkomt. U heeft volledige controle over de indeling dus aan een dergelijke voorwaarde zit u dan niet vast.
Free Web Hosting