Betaalbaar een moderne startpagina website samenstellen

Wilt u een startpagina website bouwen? Met de juiste tools is er niet veel kennis van de techniek voor nodig. Een startpagina website kan met behulp van een PHP script worden gebouwd. U kunt binnen een paar uur al uw eigen startpagina website hebben.U kunt via de onderstaande link meer informatie over een dergelijk script krijgen. Alle benodigde informatie kunt u vinden via die pagina. U vindt er tevens een link naar een site waar u het script kunt aanschaffen.

Op verschillende manieren kunt u gebruikmaken van het startpagina script. U kunt over zo een script meer lezen op Maak makkelijk een eigen startpagina site. Vanuit de ontwikkelaar van het script is support aan te vragen. Een online handleiding kunt u op de website van de aanbieder vinden. Het script kan zonder verdere kosten op uw hosting worden geïnstalleerd door de ontwikkelaar. Ook biedt de aanbieder hosting aan, die u samen met het script voordelig kunt aanschaffen.

U kunt per afzonderlijke startpagina de gegevens voor de zoekmachines instellen. Doorgaans zal men een dochterpagina per onderwerp aanmaken op een startpagina website. Zo is het mogelijk om de links te plaatsen op een pagina die ook echt over hetzelfde onderwerp gaat. Dit draagt bij aan een goede positie in de zoekresultaten van Google.

Omdat men zich op uw website kan registreren kan men vrij eenvoudig een eigen startpagina samenstellen. Er hoeven geen mappen op de server aangemaakt te worden. Een centraal stukje code handelt de bezoeken aan de diverse dochterpagina’s af. De bijbehorende gegevens worden vervolgens vanuit de database ingelezen. Ook het aanbrengen van wijzigingen aan de voorpagina is met het script te doen. De beheerder kan bij het maken van een nieuwe startpagina kiezen uit hoeveel kolommen de nieuwe startpagina moet bestaan. Men kan rubrieken heel gemakkelijk slepen met de muis.
Free Web Hosting