Een eigen startpagina maken

Voor bedrijven is online gevonden worden altijd goed. Een eigen startpagina kan u helpen voor meer online zichtbaarheid. Ook uiterst effectief is een complete startpagina website die naar uw site linkt. U kunt voor beide opties kiezen. Het aanmaken van een startpagina is kosteloos op een groot aantal sites.

Er is dan geen zekerheid over het voortbestaan van uw dochterpagina. De websitebeheerder kan uw dochterpagina verwijderen wanneer hij dat wil. Hij hoeft daarvoor geen reden op te geven. Het komt voor dat er een minimum aantal links moet worden toegevoegd op uw dochterpagina. Er kan na een bepaalde tijd worden gekeken naar het aantal links op uw pagina. Zijn het er te weinig? Dan kan men de pagina verwijderen.

Meer over het aanmaken van een startpagina is te lezen op de pagina Een eigen startpagina op touw zetten. Een aanrader wanneer u een goede startpagina wilt opzetten. In feite zijn alle andere startpagina’s uw concurrent. Het gros van de bezoekers is binnen een aantal seconden weer weg wanneer de pagina niet boeiend genoeg oogt. Interessanter maken van de startpagina kan met het toevoegen van informatieve teksten en videomateriaal.

Verder is zelf een startpagina website bouwen ook een optie. Over de gehele website heeft u dan de volledige controle. Er kan dan geen dochterpagina door iemand anders worden verwijderd. Het kan zijn dat u juist een paar goede links wilt plaatsen. Met een goede tekst erbij op uw startpagina. Aan een voorwaarde om minimaal 20 links toe te voegen, kan dan niet worden voldaan. U zit met een eigen website niet aan een minimumeis vast.
Free Web Hosting