Het opzetten van een moderne startpagina website

Startpagina websites bieden nog altijd een nuttig platform voor linkbuilding. Men maakt daar dan daarnaast gretig gebruik van. Zelf een startpagina website is dan daarnaast mogelijk. Daarvoor bestaan Nederlandstalige startpagina scripts. Wilt u daarover meer lezen, dan is de pagina Eigen startpagina maken een uitstekend startpunt. U kunt daar lezen hoe u aan een dergelijk script kunt komen.

Wilt u inkomsten met het startpaginascript genereren, dan worden daarvoor diverse faciliteiten geboden. Het biedt faciliteiten om eenvoudig backlinks te verkopen. Het bedrag dat u voor een backlink vraagt vult u in de beheergedeelte in en het startpagina script regelt de rest voor u. Met behulp van de betaalkoppeling ontvangt u met gemak online betalingen.

Binnen een mum van tijd heeft u 1 of meer banners toegevoegd. Het verhuren van bannerruimte is een interessante optie die u met het startpaginascript heeft. Hier wordt in de handleiding van het script uitgebreid aandacht aan besteed.

Nuttig zijn startpagina’s bovendien indien u linkbuilding activiteiten verricht. Vaak heeft een afzonderlijke startpagina een eigen thema. Een dochterpagina krijgt een eigen subdomein toegewezen. Het gewenste subdomein kan gedurende het aanmaken van de startpagina worden opgegeven. Op deze slimme zijn de startpagina’s rondom een bepaalde zoekterm te bouwen. Een tekst met daarin de belangrijkste zoektermen kan nog apart per linkcategorie worden toegevoegd.

Hierboven spraken we er al over. Op een startpagina kunnen er nog extra widgets worden geplaatst. Er is bijvoorbeeld een widget waarmee het laatste nieuws op een dochterpagina te zien is. Wilt u een poll plaatsen? Met het script kunt u een dergelijke widget behoorlijk gemakkelijk op 1 of meer startpagina’s aanmaken. Programmeerkennis is niet nodig. De kleuren van de startpagina website wijzigen is ook erg makkelijk.
Free Web Hosting