Een uitgebreide advertentiesite maken

Met een eigen advertentiewebsite kan een extra inkomen gegenereerd worden. U heeft snel een eigen marktplaats in de lucht met behulp van een kant en klaar advertentie s script. Dit script schaft u heel eenvoudig online aan via de website van de ontwikkelaar. U kunt het artikel marktplaats cms doornemen als u daar meer informatie over wilt. Heeft u geen enkele kennis van de techniek, dan kunt u ook op deze wijze snel een eigen advertentiewebsite beginnen.

Zelf een script schrijven is absoluut niet nodig. Er zal zelden een geheel nieuw script voor dezelfde prijs gebouwd kunnen worden. Bij een kant en klaar script is er het grote voordeel dat u makkelijk support ervoor kunt krijgen. Het zal niet nodig zijn om kennis van HTML ‘/ CSS te hebben. De kleurstelling van uw website is via de beheerschermen eenvoudig te wijzigen.

Er wordt een blokje met de laatst bekeken advertenties weergegeven, waarmee kan worden terug genavigeerd naar reeds bekeken advertenties. Verder is het ook het zoeken op de marktplaats website uiterst eenvoudig te doen voor de bezoekers. Adverteerders kunnen zich via het registratieformulier registreren op de website. Aan de hand van de ingevulde gegevens wordt een nieuw account aangemaakt. Met dit account kunnen nieuwe advertenties aan de website worden toegevoegd.

Het zal ontwikkeltijd schelen wanneer u een reeds bestaand marktplaats script koopt. Een nieuw script zal doorgaans niet voor hetzelfde bedrag ontwikkeld kunnen worden. Extra functionaliteit kan met behulp van PHP relatief snel worden toegevoegd.
Free Web Hosting