Beheer makkelijk een moderne startpagina website

Een startpagina website kan met een daarvoor bedoeld PHP script worden gerealiseerd. Het aanmaken van folders voor de startpagina’s op uw website is niet noodzakelijk. Van alle pagina’s wordt de content in een database bewaard. Centrale code bekijkt welk deel van de website wordt opgevraagd en zorgt ervoor dat de juiste content naar de browser van de bezoeker wordt gestuurd.

Zou u graag zelf aan de slag willen met een startpagina website die op bovenstaande efficiënte wijze te werk gaat? Navigeer naar de website van de aanbieder via de links op Eigen startpagina. U kunt op verschillende manieren de betaling verrichten. Er wordt een separate e-mail gestuurd met de download link. Op een later tijdstip een nieuwe versie van het script downloaden is mogelijk.

Op het moment dat u een nieuwe startpagina aanmaakt, kunt u kiezen tussen 3 en 4 kolommen. Dit kan per individuele dochterpagina worden ingesteld. U kunt de verschillende rubrieken van de dochterpagina binnen deze kolommen plaatsen. Zowel widgets als links zijn in een categorie te plaatsen.
Free Web Hosting