Beheer van een linkpagina

Een startpagina kunt u beschouwen als een online catalogus. Een dochterpagina heeft doorgaans zijn eigen subdomein. Deze dochterpagina’s hebben allemaal een eigen onderwerp. U kunt wanneer u wilt uw eigen startpagina gratis aanmaken. Websites waar u een startpagina kunt aanmaken zijn via de zoekmachines te vinden.

U hoeft zich niet strikt aan een enkel onderwerp te houden. U mag namelijk best een favorieten startpagina maken. Op dergelijke dochterpagina’s staan vaak links over diverse onderwerpen. Maak per thema dan wel een rubriek aan, anders wordt het onoverzichtelijk.

U kunt meer over nieuwe startpagina aanmaken lezen op Nieuwe startpagina. Tevens zijn er voor het maken van een goede startpagina tips te vinden op die website. Een startpaginascript kan u helpen bij het opzetten van een eigen startpagina website. Niet zo lang geleden is er nog een nieuw startpaginascript ontwikkeld. Het kan veel tijd kosten om zelf een dergelijk script te programmeren. De ontwikkelaar van een dergelijk script heeft vaak al nagedacht over veel technische issues, die u dan alsnog zelf mag oplossen.

Aan te raden is om de relevantie van de links hoog te houden. Vandaag de dag is het onderscheid maken belangrijk. Een tip is om uw startpagina aan te vullen met hier en daar een afbeelding en een stukje informatieve tekst. Vaak plaatst men namelijk alleen maar links. Door iets anders te doen is uw startpagina onderscheidend.

Bij een bepaalde hoeveelheid bezoekers wordt het ook interessant om advertenties op uw startpagina weer te geven. Hiervoor bestaan een aantal platformen. Mocht het moment komen dat u veel bezoekers heeft, dan is het zeker de moeite waard om u daarin te verdiepen.
Free Web Hosting