Beheer van een startpagina

Dit is een artikel rondom de programmeertaal PHP. PHP wordt vaak gemaakt voor het bouwen van scripts. Bijvoorbeeld een startpagina script of een marktplaats script. Met slechts HTML en CSS kan er niet voldoende interactiviteit in de website worden ingebouwd.

Het verbinden met een database is eenvoudig gedaan wanneer u PHP gebruikt. Verdiept u zich in PHP, dan is het na een tijdje mogelijk om ook de wat moeilijker samengestelde websites in elkaar te zetten. Mocht het programmeren u te veel tijd kosten, dan is het ook mogelijk om reeds bestaande scripts aan te schaffen. Meer informatie hierover is te vinden op de pagina . Het scheelt u ontwikkeltijd wanneer u een reeds bestaand script koopt. Zelf een script bouwen is dan niet meer nodig. Met een kant en klaar PHP script kunt u meteen met uw website beginnen. U hoeft niet te wachten tot het script klaar is. Zo een script heeft in veel gevallen al allerlei tests doorstaan.

Het draaien van PHP scripts zal bij de meeste webhosting pakketten geen enkel probleem zijn. Nadat u de bestanden naar uw webhosting pakket heeft overgezet is het soms nodig om een installatiescript te starten. Ook kan het zijn dat u een instelling in een bestand hier en daar goed moet zetten. In de meeste gevallen is het script goed gedocumenteerd en zal het installeren geen probleem zijn. Het toevoegen van functionaliteiten aan het script is vaak ook te doen. Vanzelfsprekend moet u dan wel wat kennis van zaken hebben.

In dat geval is het zelf maken van een PHP script niet nodig. Vertraging kunt u gemakkelijk oplopen als u problemen tegenkomt tijdens het bouwen. Het aanschaffen van een kant en klaar script zorgt ervoor dat u niet in die situatie terechtkomt. Laat u een script maken door een programmeur, dan kost dit vaak veel meer.
Free Web Hosting