Beheer startpagina

Een goede positionering in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google is erg aantrekkelijk. Eventuele klanten kunnen u immers via het internet vinden. Andere websites die naar uw website verwijzen door middel van een link helpen bij het vergroten van de online vindbaarheid. U kunt op veel startpagina websites een dochterpagina aanmaken. Hier kunt u een dergelijke link naar uw site plaatsen. Veelal is dit kosteloos. Als een alternatief hierop kunt u natuurlijk ook zelf een startpagina website opzetten.

Toch kleeft er wel een nadeel aan een gratis startpagina. De beheerder kan uw startpagina zomaar verwijderen. Er is voor de websitebeheerders geen verplichting tot opgaaf van een reden. Niet alleen hoeft men geen uitleg te geven, men hoeft u zelfs van de verwijdering zelf niet op de hoogte te stellen.

Op Linkpagina beheer vind u meer over het samenstellen van uw eigen startpagina website. U kunt namelijk ook zelf een startpagina website opzetten. Met een startpaginascript is dit prima te doen. Zet u een eigen startpagina website op, dan zult u niet afhankelijk meer zijn van anderen. U betaalt voor de hosting dus uw website zal niet zomaar van het internet kunnen verdwijnen. De zekerheid die u daarmee krijgt is zeker het geld waard.

Bij veel webhosting pakketten mag u meerdere domeinen installeren. Heeft u een dergelijk pakket, dan kunt u daar ook een startpagina website op zetten. Meerdere websites onderbrengen op een enkel pakket is vaak mogelijk. Zo hoeft u geen extra hosting pakket aan te schaffen. Is het onderbrengen van meerdere webhosting bij uw webhosting niet mogelijk, realiseert u zich dan dat webhosting tegenwoordig spotgoedkoop is. De prijzen van webhosting zijn de laatste jaren flink gedaald.

Investeert u in een goed startpaginascript, dan kunt u daarmee waarschijnlijk ook links verkopen. Daarbij wordt de link na de betaling in de meeste gevallen automatisch geplaatst. Het aankoopbedrag kunt u dus in veelvoud terugverdienen met een startpaginascript. Heeft u wekelijks een paar uur tijd om uw website uit te breiden? Het kopen van een dergelijk script is dan zeker een goede investering die zich al vrij snel in veelvoud zal terugbetalen.
Free Web Hosting