Een nieuwe startpagina online zetten

Startpagina aanmelding kan in diverse vormen plaatsvinden. Een mogelijkheid die bij veel websites aanwezig is, is de aanmelding als paginabeheerder. Wanneer u een eigen startpagina aanmaakt als paginabeheerder, dan is dit over het algemeen gratis. Ook het plaatsen van banners op uw startpagina is in veel gevallen toegestaan. Het is vanzelfsprekend toegestaan om uw eigen websites te promoten op uw startpagina. Zoekmachines die de link oppikken, zien de link als een soort aanbeveling. Het is goed om deze kennis te hebben wanneer u hoger in de zoekmachines wilt komen. Wanneer een website een groot aantal links heeft die ook nog eens op verschillende websites staan, dan zal deze op de aan de website gekoppelde zoektermen stijgen in de zoekresultaten. Een stijging in de zoekmachines zorgt ook voor meer bezoekers op uw startpagina.

Een winstgevende optie is uw eigen startpagina website in elkaar zetten. U heeft dan een domeinnaam en webhosting nodig waarop u een startpaginascript kunt installeren. Omdat u dan ook gemakkelijk links kunt verkopen op uw site, is dit een vrij aantrekkelijk alternatief. Na de betaling zal de link gegarandeerd worden geplaatst. Zij betalen dan een bedrag en de link wordt na de betaling direct toegevoegd. Op deze wijze kunt u online extra inkomsten genereren bovenop het inkomen dat u momenteel al heeft.

Bent u zelf niet in de gelegenheid een startpagina samen te stellen, dan is een link aanmelden ook een optie. Wanneer u een linksuggestie indient is dit gratis maar er is geen garantie over de plaatsing van de link. Plaatst u op een andere pagina een link terug naar de startpagina, dan is het mogelijk deze link als retourlink op te geven. De kans dat uw link wordt geplaatst is dan groter. En u kunt bij veel websites nog altijd een betaalde link plaatsen. U weet dan zeker dat de link aan de website wordt toegevoegd. Heeft u nog geen duidelijke strategie hiervoor, dan is het een goed idee om ook CMS beheer tips door te nemen. Het wordt gemakkelijker om startpagina’s zo goed mogelijk in te zetten naarmate u meer bekend raakt met de verschillende mogelijkheden die u heeft.
Free Web Hosting