Een nieuwe startpagina bouwen

U kunt hulp van een startpaginascript gebruiken als u een online overzicht van links wilt maken. Een aantal websites bieden u gratis de mogelijkheid om een eigen startpagina te maken. Daarbij is het wel belangrijk dat u regelmatig een update doet. Verwijdering van niet werkende links is iets wat veel mensen vergeten, maar toch belangrijk is. En de bezoeker vindt het fijn als er af en toe nieuwe links worden toegevoegd.

Veel website zullen de dochterpagina’s naar een thema hebben genoemd. Deelonderwerpen kunnen met behulp van rubrieken op de pagina overzichtelijk worden weergegeven. Bijvoorbeeld een pagina over Zuid-Amerika kan per land een rubriek hebben.

Het komt voor dat er advertenties worden weergegeven op uw nieuwe startpagina. Voor een klein bedrag kunt u de advertenties dan laten weghalen. In principe kunt u ze laten staan. Maar u kunt dit bedrag altijd betalen wanneer u zich aan de advertenties stoort. U kunt extra waarde aan uw startpagina toevoegen door ook informatieve tekst op uw startpagina te plaatsen. Meer van deze tips voor startpagina samenstellen kunt u vinden in eigen startpagina online zetten.

De meeste mensen plaatsen alleen links op hun pagina dus met wat stukken tekst ziet uw pagina er anders uit dan die van anderen. Vanzelfsprekend bestaat ook de mogelijkheid om een eigen startpagina website te maken. Dan beheert u de volledige website en kunt u op alle dochterpagina’s toevoegen wat u wilt. Hiermee bouwt u een garantie in. Want als u op de website van derden een pagina heeft, weet u nooit hoe lang deze blijft bestaan.
Free Web Hosting