Bouw Een Eigen Advertentie Site

Een eigen marktplaats starten gaat simpel als u de beschikking over een advertentie script heeft. Er komt een beheeromgeving beschikbaar met een dergelijk script. Een aanpassing brengt u met behulp van het beheergedeelte op eenvoudige verstandige aan. U kunt met behulp van het beheerpaneel makkelijk een betaalde categorie toevoegen. Op dezelfde verstandige wijzigt u een kleur op uw website.

Het installeren van het advertentie script is binnen een handomdraai gedaan. Binnen enkele stappen heeft u een kant en klare advertentie website. Adverteerders kunnen objecten te koop zetten op uw marktplaats website. U kunt met behulp van de pagina meer over dit handige PHP script lezen. De installatie bestaat uit een aantal gemakkelijke handelingen.

Ook bevat deze pagina meer informatie over dit advertentie script. Met behulp van een PHP inlogsysteem is de beheergedeelte te bereiken. Het CMS systeem valideert de gegevens die door de bezoeker worden ingevuld. Formulieren op uw website houden spamberichten tegen. Een bezoeker op uw website ziet steeds de laatst bekeken advertenties in een blokje. De bezoeker kan zo makkelijk een object opnieuw bekijken. U kunt middels het beheeromgeving het aantal foto’s bij een advertentie instellen. U brengt op gemakkelijke slimme een wijziging aan op uw website. Via een registratieformulier kan men zich eenvoudig registreren. Een nieuwe advertentie toevoegen is met een gebruikersaccount mogelijk.

Op een advertentie reageren is heel eenvoudig. Als hij het formulier heeft ingevuld, krijgt de adverteerder een mailtje met het ingevulde bericht. Men kan via e-mail vervolgens een afspraak over de overname van het object komen. Wilt u gebruikmaken van de mogelijk om zoekwoorden per pagina in te stellen, dan is dat verder mogelijk. Hiermee is een voortreffelijke positie in Google te realiseren. Google legt zelf een link tussen uw site en de juiste zoekwoorden.
Free Web Hosting