Het beginnen van een nieuwe portaalsite

Aan de hand van de tips in dit artikel is het eenvoudig om uw eigen startpagina website te bouwen. U kunt een startpagina website in elkaar zetten met een startpaginascript. Een dergelijk script is voor nauwelijks geld vast aan te schaffen. Backlinks vormen een relevant deel van de startpagina website.

Startpagina’s zijn dan ook zeer nuttig voor SEO-doeleinden. Het is doorgaans mogelijk om een link te aanmaken op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. U kunt over een script waarmee dit te realiseren is, meer lezen op Eigen Startpagina. De stappen van de installatie zijn helder omschreven.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het toevoegen van de database. Een apart PHP script maakt daarna voor u de database tabellen aan. Na de installatie is er een beheerdersaccount aangemaakt waarmee u de website kunt beheren.

Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich registreren op de startpagina website. Ook mag men bij een nieuwe startpagina verder het subdomein van de startpagina kiezen. Daarnaast is er geen maximum op het aantal startpagina’s dat kan worden gemaakt. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Het aanpassen van een startpagina is behoorlijk gemakkelijk met het script. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

U krijgt met het script de mogelijkheid om geld te verdienen. Dat kan met het startpaginascript op verschillende manieren. Zo kunt u backlinks met behulp van uw startpagina website verkopen. Voor een link kan op verschillende wijzen worden betaald. Een andere mogelijkheid is het plaatsen van banners. Het plaatsen van een Google Adsense blokje is uiterst eenvoudig.
Free Web Hosting