Ontwikkel eenvoudig een moderne portaalwebsite

Wanneer u zelf geen product heeft, kunt u de producten van anderen verkopen. Per verkoop ontvangt u dan een vergoeding. Men spreekt ook wel van affiliate marketing. Een eigen startpagina website is daar erg geschikt voor. We raden u aan om deze pagina goed door te lezen als u hier wel oor naar heeft.

Raadpleeg Aanmelden startpagina voor meer informatie over zulke websites. Het toevoegen van affiliate links aan uw startpagina’s is kinderspel. Het is mogelijk om een soort affiliate webshop ermee samen te stellen. De uitstraling van uw website is eenvoudig aan te passen. Het plaatsen van informatieve teksten is bijvoorbeeld een mogelijkheid. Naast het toevoegen van commerciële backlinks is het mogelijk om links naar informatieve websites toe te voegen.

Zou u graag een website rondom affiliate marketing opbouwen? Het is niet alleen mogelijk om inkomsten te generen met affiliate marketing. U kunt ook links op uw site verkopen. U kunt de prijs van een link in het beheergedeelte invoeren in het systeem. De bezoeker heeft na het aanmelden van een nieuwe link direct de mogelijkheid om te betalen. De link zal direct zichtbaar zijn nadat de bezoeker heeft betaald. Van uw kant is er geen handmatige actie vereist.

Wilt u affiliate banners afwisselen op uw website, dan is dat eenvoudig te regelen. Het is namelijk mogelijk om meerdere banners aan een bannerruimte toe te wijzen. Verder kunt u natuurlijk eigen banners op uw website weergeven. Op deze manier kunt u diverse inkomstenbronnen aanboren met uw eigen startpagina website. U kunt tevens allerlei nieuwsfeeds toevoegen aan uw startpagina website.

Voor het gebruik van het PHP script is geen enkele kennis van de techniek vereist. Ook iemand die geen technische kennis heeft, kan met behulp van de handleiding het script installeren en er een startpagina website mee maken. Subdomeinen werken direct zonder dat u daarvoor mappen hoeft aan te maken.

De bezoeker zal een melding te zien krijgen wanneer hij ongeldige gegevens in een formulier op uw website invult. Spam wordt daarnaast zoveel mogelijk tegengehouden.
Free Web Hosting