Een advertentiewebsite runnen

De scripttaal PHP kunt u gebruiken om de benodigde functies toe te voegen aan uw eigen advertentie website. Als u er voldoende kennis voor bezit, is zelf iets maken in PHP prima te doen. Het kopen van een kant en klaar advertentie script is een andere mogelijkheid.

Het zal niet heel lastig zijn om uw eigen advertentie website te beheren. Een onderdeel van het script is het beheerpaneel, waarvoor u niets van de techniek hoeft te weten. De kleuren van uw website kunnen bijvoorbeeld worden gewijzigd. En kunt u in het overzicht op uw voorpagina tussen de advertenties door banners toevoegen.

Neem Een eigen advertentiesite bouwen door wanneer een kant en klaar script voor het maken van een advertentiewebsite u wel handig lijkt. Het kopen van een bestaand script heeft een aantal voordelen. De problemen die u kunt tegenkomen wanneer u zelf gaat programmeren, zijn in een bestaand script meestal al opgelost. Tevens brengt het een tijdsbesparing met zich mee.

U voert tijdens het uitvoeren van het installatie script de belangrijkste gegevens voor de nieuwe site in. Het 2e scherm geeft u de mogelijkheid om de databaseverbinding in te stellen. Tenslotte mag u zelf uw inloggegevens voor de beheeromgeving kiezen met behulp van het derde scherm.
Free Web Hosting