Beheer van een startpagina

Het hebben van een eigen startpagina dochter zorgt voor een aantal extra opties die u heeft. Het vullen van de startpagina met diverse links is natuurlijk een mogelijkheid. Dat is de primaire functie van startpagina’s. Het is daarnaast ook mogelijk om een widget toe te voegen aan de startpagina. Dergelijke widgets zijn de laatste jaren steeds meer in trek.

Een eigen dochterpagina opstellen kan vaak kosteloos. Er zijn een aantal sites waar dit kan. U zult af en toe wel uw startpagina moeten bijhouden nadat u er links op heeft geplaatst. Sommige websites zullen niet meer bereikbaar zijn en er komen websites bij. Heeft uw startpagina links die niet werken, dan moeten deze verwijderd worden. Het onderhouden van uw eigen startpagina is van belang.

Er is daarnaast altijd wel ruimte voor verbetering van de startpagina. Om het u gemakkelijker te maken zou u eens een startpagina website kunnen overwegen waarbij u al uw dochterpagina’s in een centraal beheergedeelte kunt beheren. Voor meer informatie kunt u de pagina Een eigen startpagina online zetten raadplegen. Met een eigen startpagina website kunt u meer controle uitoefenen op het geheel. In dat geval zit u ook niet vast aan allerlei eisen die de beheerders van andere websites aan uw dochterpagina’s stellen. U kunt de website openstellen voor anderen waardoor zij zelf een dochterpagina kunnen aanmaken en onderhouden.

U loopt met een eigen startpagina website niet het risico een startpagina te maken die binnen enkele maanden opeens verdwenen is. U heeft met een eigen startpagina website meer mogelijkheden om inkomsten te genereren. Het verkopen van links op uw startpagina site is daar een voorbeeld van. Bezoekers kunnen dan op uw startpagina website een betaalde link plaatsen, waarbij het betalen en de plaatsing volledig geautomatiseerd verlopen.
Free Web Hosting