Eigen startpagina online zetten

Heeft u een onderneming dan kan het internet zorgen voor nieuwe klanten. Een eigen startpagina kan u helpen voor meer online zichtbaarheid. Een andere mogelijkheid is zelf een startpagina website op touw zetten waarop u uw website(s) gaat promoten. U kunt voor beide opties kiezen. Een eigen startpagina kan op een aantal startpagina websites gratis worden samengesteld.

Daarbij heeft u echter geen zekerheid over hoe lang uw startpagina blijft voortbestaan. Wanneer de beheerder vindt dat uw startpagina niet bij zijn website past, kan hij uw startpagina offline halen. Er kan een voorwaarde worden gesteld voor het aantal links dat u minimaal dient toe te voegen aan uw startpagina. Op een bepaalde datum kan men controleren of uw pagina voldoet aan de minimumeis. Is dat niet het geval, dan wordt uw pagina verwijderd.

Via de pagina Eigen startpagina maken kunt u aan meer informatie over dit thema komen. Een aanrader wanneer u een goede startpagina wilt opzetten. U concurreert met uw startpagina met alle andere interessante pagina’s. Binnen slechts enkele seconden weet de bezoeker of hij op de pagina gaat blijven. U kunt de startpagina uitbreiden met extra teksten en plaatjes om hem interessant te maken.

Uw eigen website met dochterpagina’s bouwen is eveneens een optie. U bent dan de baas over de hele website. Een ander kan geen dochterpagina die van u is, op uw eigen website verwijderen. Het kan zomaar zijn dat u juist veel tekst en video’s op uw startpagina wilt plaatsen. En slechts een handjevol links. Het wordt dan lastig om bijvoorbeeld twintig te hebben op uw startpagina. U heeft volledige controle over de indeling dus aan een dergelijke voorwaarde zit u dan niet vast.
Free Web Hosting