Het opzetten van uw nieuwe portaalsite

Over het opzetten van een eigen startpagina website kunt u op deze pagina meer informatie vinden. Een startpagina website bouwen is makkelijk middels een daarvoor bedoeld script bedoeld. U kunt een script waar de functionaliteit reeds inzit, voor amper geld vast aanschaffen. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Dit maakt startpagina’s heel interessant voor off-page SEO. De mogelijkheid om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. U kunt over een script waarmee dit te realiseren is, meer lezen op Begin uw moderne portaalsite. De installatie is in een handomdraai gedaan.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het plaatsen van de database. Er wordt een beheerdersaccount gecreëerd door een afzonderlijk installatie script. Het beheer van uw website kunt u na de installatie eenvoudig doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Een bezoeker kan zich aanmelden met behulp van uw website en vervolgens simpel een eigen startpagina maken. Bij het toevoegen van een nieuwe startpagina mag men ook het subdomein zelf kiezen. Zo kunnen er een onbeperkt aantal dochterpagina’s worden aangemaakt. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. De koppeling tussen de dochterpagina en het opgevraagde subdomein legt het startpagina script zelf. Men kan met behulp van de beheergedeelte simpel een dochterpagina updaten. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

U kunt met het startpaginascript eenvoudig extra inkomen genereren. Daar zijn diverse mogelijkheden voor. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Er kan op verschillende manieren worden betaald voor een link. Een andere optie is het toevoegen van banners. Het plaatsen van een nieuwe banner is behoorlijk simpel.
Free Web Hosting