Realiseer professioneel een moderne startpagina site

PHP code is voor zo een website noodzakelijk. Vanzelfsprekend is het mogelijk om zelf zo een script in elkaar te zetten. Vanzelfsprekend kunt u ook een kant en klaar script kopen. Via de links op Eigen Startpagina Maken kunt u bij de website komen van de aanbieder van zo een script. Het script is zeer eenvoudig via de website van de aanbieder aan te schaffen. Het script wordt geleverd met een allesomvattende beheeromgeving.

Dode links kunnen worden gecontroleerd met een job proces dat wordt meegeleverd. Dagelijks ontvangt u een mail waarmee niet werkende links kunnen worden gecheckt. Op deze wijze is bij u bekend welke backlinks er niet meer correct werken. U kunt zo de website schoonhouden van niet werkende backlinks. Een nieuwe paginabeheerder kan zich gemakkelijk registreren met behulp van een aanmeldformulier op de website.

Men kan het account inzetten om 1 of meer dochterpagina’s aan te maken. Per onderwerp kan er een startpagina op de website aangemaakt worden. Zo kunnen ook relevante links op iedere dochterpagina worden geplaatst. Verder heeft u de beschikking over widgets die aan de startpagina’s kunnen worden toegevoegd. U kunt ook een nieuwsblokje toevoegen aan een dochterpagina.

Er kan verder een weerkaart aan een dochterpagina toegevoegd worden. U kunt prima extra inkomsten genereren met een startpagina website. U kunt heel gemakkelijk met het verkopen van links geld verdienen. Verder kunnen er op verschillende posities op de website banners geplaatst worden. Op deze manier kan er met de startpagina website een extra inkomen gegenereerd worden. Het plaatsen van Google Adsense is geen enkel probleem. U kunt tevens affiliate links op de website plaatsen.

Het kost weinig tijd om het script te installeren. Er zijn slechts drie schermen waaruit de installatie bestaat. De globale gegevens van de website vult u in in het eerste scherm waaruit de installatie bestaat. In het 2e scherm krijgt u de mogelijkheid om de database gegevens in te vullen. Het derde scherm is bedoeld voor het aanmaken van uw beheerdersaccount. Daarbij geeft u de gewenste gebruikersnaam en het gewenste password op.
Free Web Hosting