Hoe bouw ik een startpagina

Verricht u SEO werkzaamheden, dan is het goed om eens naar de mogelijkheden van startpagina’s te kijken. U kunt andere websites er een boost mee geven in de zoekmachines. Op deze wijze kunnen startpagina links u helpen om andere websites beter vindbaar te maken. U kunt links op uw website verkopen.

Online is er meer over zo een script te lezen. Handige informatie is bijvoorbeeld te vinden op Nieuwe startpagina samenstellen. U kunt met behulp van dat artikel een nuttig PHP script voor startpagina beheer vinden. Wilt u het meest recente nieuws tonen, dan is dat geen probleem. Via de beheergedeelte van het startpaginascript kan dit door een widget toe te voegen. Op uw website kan een bezoeker een betaalde link aanmelden. Dit geeft u een optie om geld te verdienen met het startpaginascript. U mag zelf bepalen welk bedrag u voor de linkplaatsing vraagt. Men betaalt met bijvoorbeeld PayPal of iDEAL.

Een bezoeker kan eenvoudig een link aanmelden. Op uw website is hiervoor een speciaal formulier beschikbaar. Daarbij kan een dochterpagina en een rubriek worden gekozen. Er kan na het invullen van het link toevoegen formulier eenvoudig worden betaald. Er kan op diverse manieren voor de link worden betaald. Het inlogsysteem is op een veilige manier in PHP in elkaar gezet. De door de bezoeker ingevoerde gegevens worden op geldigheid gecontroleerd. Hierdoor kunnen hackers niet makkelijk inbreken op uw website. Langs deze weg is geld verdienen simpel te doen. Kosten voor het script en de hosting verdient u zo terug.
Free Web Hosting