Een eigen startpagina bouwen

Het is ook voor u mogelijk een startpagina aan te maken. U hoeft namelijk niets over de techniek te weten. Vaak zijn de links op thema gesorteerd. In de regel wordt een dochterpagina beperkt tot een enkel hoofdonderwerp. U kunt het hoofdonderwerp weer op te splitsen in deelonderwerpen. Om deze indeling te maken kan men verschillende rubrieken aanmaken op de startpagina. Een rubriek ziet er uit als een linkblok. Bovenaan de rubriek ziet u de titel van de rubriek.

Een startpagina is op veel websites kosteloos aan te maken. Er kan een voorwaarde aan het minimum aantal links gesteld worden. Dan wordt uw dochterpagina pas getoond wanneer het minimaal zoveel links bevat. Men kan de startpagina ook verwijderen wanneer er te weinig links opstaan. Dit kunt u weer vermijden door zelf een startpagina website op te zetten. Met een eigen startpagina website kan een ander u geen regels opleggen.

Zou u er graag meer over lezen? Er is genoeg over te vinden. Bijvoorbeeld het artikel Eigen startpagina. Er is nog meer op die site geschreven over startpagina'€™s. U leest bijvoorbeeld hoe het startpagina aanmaken in zijn werk gaat. De site verwijst ook naar een goed startpaginascript.

Free Web Hosting