Eigen startpagina met het startpagina script

U kunt verschillende kanten op met een eigen dochterpagina op een startpagina website. In eerste instantie kan de startpagina een weergave zijn van uw persoonlijke favorieten. En u kunt links naar uw eigen websites plaatsen. Ook is het mogelijk om geld met uw startpagina te verdienen. Een dochterpagina aanmaken is doorgaans gratis en kan op een aantal websites.

Een eigen startpagina is eenvoudig te maken. U kunt uzelf op verschillende startpagina websites aanmelden. Een formulier om u te registreren is vaak eenvoudig te vinden. Goede startpagina registratie van een dochterpagina is tijdens het invullen vaak al mogelijk. Anders na de registratie.

U kunt zich bij een aantal startpagina websites registreren. Na registratie komt u in een speciaal gedeelte van de site waar u de startpagina kunt maken. Bij een aantal websites moet u eerst op een bevestigingslink klikken. Deze ontvangt u dan per e-mail. U kunt dan pas inloggen nadat u op de bevestigingslink geklikt heeft.

Een startpagina bestaat doorgaans uit drie of vier kolommen. Hierin ziet u de verschillende rubrieken. Links maakt u binnen de rubrieken aan. Een aantal websites staan plaatsing van afbeeldingen en stukjes tekst ook toe. Soms is er sprake van een quotum: een minimum aantal links is dan nodig om de startpagina zichtbaar te maken.
Free Web Hosting