Nieuwe linkpagina

U zult een Nederlandse startpagina via de zoekmachines snel gevonden hebben. De eerste website met de indeling in dochterpagina’s en rubrieken was dan ook een Nederlandse website. Link directories die er best op lijken, zitten toch anders in elkaar dan startpagina’s. De dochterpagina’s en de categorieën waren voor het eerst bij de website startpagina.nl te zien.

Men maakt van startpagina’s nog altijd dankbaar gebruik voor het bouwen van backlinks. Er zijn veel startpagina websites waar u gratis uw eigen dochterpagina aanmaakt te vinden via Google. Op deze manier kunt u zonder extra kosten een aantal extra links plaatsen op verschillende websites. Zou u zelf graag een startpagina website willen hebben, dan is daarvoor een zogeheten startpaginascript in te zetten. Wat ervoor nodig is, is een startpaginascript, webruimte en een geregistreerde domeinnaam. U kunt startpagina script eens doornemen als u een dergelijk PHP script zou willen aanschaffen. U kunt met het verkopen van links geld met uw startpagina website verdienen.

Een eigen startpagina maken is voor de gebruikers heel makkelijk. Hiervoor dienen zij zich wel eerst via het aanmeldformulier aan te melden op de website.. Een startpagina kan met dit account heel makkelijk worden aangemaakt. Natuurlijk moet het dan wel om een eigen startpagina gaan. Met een eigen startpagina website bent u beheerder met alle rechten. Dan kunt u wel alle startpagina’s wijzigen.

De bestanden van het startpaginascript moeten eerst naar de webruimte worden overgezet. Vervolgens dient het installatiescript te worden gedraaid. Het script vraagt u om een aantal belangrijke gegevens. Zo bepaalt u tijdens de installatie wat de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw beheerdersaccount zullen zijn. Na de installatie kunt u de startpagina website direct vullen met relevante dochterpagina’s en links. De kleuren van individuele dochterpagina’s en rubrieken kunt u ook aanpassen.
Free Web Hosting