Start een webwinkel

Uw producten kunnen met behulp van een webwinkel online worden verkocht. Online kan op een gemakkelijke wijze een betaling worden verricht door een klant. Wanneer er iets is besteld, zult u informatie omtrent de bestelling per e-mail ontvangen. De spullen worden aan de hand van een bestellijst opgestuurd die u per e-mail als verkoper zult ontvangen.

In de online webwinkel zijn verschillende talen in te stellen. U kunt de voertaal op zowel Engels als Nederlands instellen. Tevens is het mogelijk om het webshop script zelf aan te passen. Voor enkele tientjes heeft u het script al in huis. Wanneer u dit artikel aan het doornemen bent is er een grote kans dat u zelf een webshop wilt beginnen.

Websites met vrij complexe mogelijkheden, kunnen in PHP ontwikkeld worden. Zo kan men PHP gebruiken voor het runnen van een webwinkel. Ook zonder specifieke PHP kennis kunt u een in PHP geschreven CMS script voor een eigen webwinkel relatief eenvoudig gebruiken. Meer informatie over een webshop PHP script kunt u vinden op de pagina Uw eigen webwinkel maken. Het onderhoud en het bijhouden van een webshop zal in de regel relatief goedkoop zijn. Het is met een kleine investering mogelijk om een online webwinkel te starten.

De software is vrij eenvoudig aan de praat te krijgen. De installatieprocedure wordt tijdens uw eerste bezoek aan de website geactiveerd. Tijdens het installeren kan de belangrijkste informatie ingevuld worden. Denk aan een titel en de gegevens voor Google. Verder zijn de gegevens van de database ook in te vullen. Daarnaast kan er een gebruikersnaam met een bijbehorend wachtwoord ingesteld worden.
Free Web Hosting