Maak een verzameling van je favoriete sites

Links naar uw website kunnen gemakkelijk worden geplaatst op startpagina’s. Een verbetering van de positie van uw website binnen de zoekresultaten van Google kan worden gerealiseerd met behulp van links. Er zijn redelijk wat websites te vinden waar u zelf een startpagina kunt maken. Met behulp van een PHP script kunt u ook zelf zo een website maken.

Een dergelijke website kan worden gemaakt met een script. Over dat script staat op Simpel uw bookmarks beheren meer informatie. Men kan zelf rubrieken toevoegen aan zijn of haar pagina en daarbinnen bookmarks plaatsen. Tevens is het mogelijk om bijzondere blokken toe te voegen, zoals een blok waarin u het laatste nieuws aan uw bezoekers kunt tonen. Dit PHP script is niet heel lang geleden ontwikkeld. Waarschijnlijk zult u meer van zulke scripts kunnen vinden, maar veel van deze scripts zijn zeer verouderd. Het script maakt de pagina’s responsive, zodat u ook op de mobiele telefoon de website kunt bekijken.

U kunt met het script inkomsten genereren. De verkoop van backlinks is een voorbeeld van een wijze waarop dat met dit script kan. U kunt de prijs van een backlink via 1 van de beheerschermen makkelijk instellen. Het script is voorzien van een betaalkoppeling. Door middel van deze koppeling kunnen bezoekers makkelijk voor een backlink betalen. Na een succesvolle betaling zal de software de link direct aan de website toevoegen. U hoeft dus niets zelf te plaatsen.

Het script kunt u eenvoudig installeren op een webhosting pakket. Het gros van de hostingpakketten zal de programmeertaal PHP ondersteunen. U kunt de scripttaal PHP gebruiken om extra functionaliteit toe te voegen, als u daar behoefte aan heeft.
Free Web Hosting