Een Nederlandse startpagina bouwen

Met een startpaginascript kunt u het beheer van een startpagina gemakkelijk doen. Een eigen startpagina opstellen kan bij een aantal websites die via de zoekmachines eenvoudig zijn te vinden. Daarbij is het wel belangrijk dat u regelmatig een update doet. Door regelmatig dode links te verwijderen, houdt u de startpagina schoon. En de bezoeker vindt het fijn als er af en toe nieuwe links worden toegevoegd.

Elk thema dat u kunt bedenken kan een eigen dochterpagina krijgen. Deelonderwerpen kunnen met behulp van rubrieken op de pagina overzichtelijk worden weergegeven. Heeft u een startpagina over Zuid-Amerika, dan kunt u bijvoorbeeld voor ieder land een categorie aanmaken.

Het is mogelijk dat uw net aangemaakte startpagina advertenties bevat. Betaalt u een klein bedrag, dan worden de advertenties weggehaald. In principe kunt u ze laten staan. Het is aan u of u ze laat staan of laat weghalen. Wilt u met uw startpagina enig onderscheid maken, plaats naast links dan ook wat afbeeldingen en informatieve teksten. Het artikel startpagina aanmaken voorziet u van nog meer tips.

De meeste mensen plaatsen alleen links op hun pagina dus met wat stukken tekst ziet uw pagina er anders uit dan die van anderen. Vanzelfsprekend bestaat ook de mogelijkheid om een eigen startpagina website te maken. U heeft dan zelf de volledige controle over de website. Er is dan ook een stuk meer gegarandeerd. Hoe lang uw startpagina blijft bestaan is namelijk niet bekend, wanneer deze op de website van iemand anders is aangemaakt.
Free Web Hosting