Uw eigen startpagina

Er zijn verschillende kanten die u op kunt met een eigen startpagina. Uiteraard is het fantastisch om uw links ergens te kunnen plaatsen. En u kunt links naar uw eigen websites plaatsen. Als u het goed aanpakt kunt u ook geld verdienen met uw eigen startpagina. Een dochterpagina aanmaken is doorgaans gratis en kan op een aantal websites.

Aanmaken van een startpagina kan door u bij een dergelijke website te registreren. Hierna krijgt u toegang tot een controlepaneel waar u een startpagina kunt bouwen. Een extra stap bij het registreren is soms dat u een e-mail moet bevestigen. Het is dan ook van belang dat het e-mailadres dat u opgeeft werkt.

Het beginnen van uw eigen website met dochterpagina’s die uw bezoekers kunnen beheren is een andere mogelijkheid. Hiervoor is een zogeheten startpagina script nodig. Klik op Startpagina aanmaken om meer over startpagina scripts te weten te komen. Binnen een mum van tijd heeft u zo een script op de server staan. Ook de hosting en de domeinnaam die u ervoor nodig heeft hoeven niet veel te kosten.

De werking van het script is bij veel scripts ongeveer hetzelfde. Een link moet doorgaans in een bepaalde rubriek worden geplaatst. Sommige startpagina websites bieden u de mogelijkheid om ook tekst en afbeeldingen in uw rubrieken te plaatsen. Vaak kunnen bezoekers ook een linksuggestie doen bij uw dochterpagina.
Free Web Hosting